Veien til soundofkim

Denne bloggen her er faktisk over 1 år gammel. Ble lagd 23.januar 2010. Bloggen har vært igjennom noen røffe tider.  Jeg har lagt den ned og tatt den opp flere ganger(slettet innlegg). Den har vært så utorlig mye, alt fra radio blogg - til en ren videoblogg. Radiobloggen gikk rett i dass, fordi det var bare teit egentlig. Videoblogginga var utrolig flaut, så jeg slutta, og sletta alle videoene fra youtube. Det har også vært en ren fotoblogg for ikke så lenge siden, men jeg fant ut at det var litt kjedelig. Dårlig veriasjon osv, ++ jeg hadde ikke inspirasjon til å blogge eller ta bilder.

Grunnen til at jeg ikke sletta bloggen for hver gang jeg ''slutta'' Er fordi navnet er utrolig fengende, iallefall i mene øyne. Tilsammen har jeg hatt 5 blogger, med den jeg har nå.

www.karendragen.blogg.no
www.aninekim.blogg.no
www.lookofkim.blogg.no
www.karendragenkim.blogg.no

Karendragen.blogg.no var den første bloggen. Det var en helt normal blogg om livet mitt. noe som ikke var så gøy. Fordi den var egenltig bare teit og dum og snål og rar. Men navnet var jo baisj kult, så jeg angra litt på at jeg sletta bloggen og ikke innleggene. Så jeg prøvde med på www.karendragenkim.blogg.no for ikke så lenge siden, men det var iallefall teit.

aninekim.blogg.no var også en kjedelig ''om livet mitt'' blogg...
lookofkim.blogg.no var en dårlig erstatning av soundofkim.blogg.no. Og et misslykka forsøk på fotoblogg...

 

canon 7D 50mm1.8 - day 9

 

4 kommentarer

Silje

27.03.2011 kl.18:09

Du er stilig bloggnavn nå da! :)

Anine photo Kim

27.03.2011 kl.18:11

Silje: takk takk :D

kristin fl

27.03.2011 kl.18:35

Godt på vei mot topplista!

Anine photo Kim

27.03.2011 kl.18:36

Kristin: du kjem nok dit forter bitch <3

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits