Ahhh ! Tiden går så ''fort''

Nå er jeg egentlig bare lei og sliten. Jeg gjør det samme hver eneste dag. Rett og slett fordi jeg ikke har tid til noe annet. Skolen er stress, fordi vi skal ta sisste 'innspurt'' før VGS. Derfor får vi tonnevis med prøver og prosjekter hver uke. Hva oppår de med det? Jo, de får mange uengasjerte, utolmodige og sure dritt unger som meg. Det var faktisk en periode på Ungdomskolen jeg var ganske engasjert i timene. Jeg fulgte med og var 100% tilstede. Nå er alt bare stress og bla blablablablalblablalbalbla. 

Jo også har jeg trening hver hverdag. Altså man-fre. Noe som også tømmer energi, like mye som skolestress :) Men trening er gøy så skal ikke klage så mye på det. Kickboxing er super gøy. Men!!! fotballen er ikke like gøy som før. Dårlig vær og sånn. Så håper motivasjonen kommer til sommeren, med skandia cup og koselige stunder på ottisbanen :)

Det jeg egneltig skulle fram til, var at tiden egentlig går litt sakte. Jeg gjør jo det samme hver dag. Skole - Trening - PC - Soving. Når jeg er på skolen så venter jeg på friminutt, når jeg er hjemme venter jeg på at treninga skal begynne osv. OG JEG HATER Å VENTE.  skal slutte å klage nå. Har det egneltig ganske bra nå for tiden EGENTLIG


''privat

 

5 kommentarer

Sofie Adina

28.03.2011 kl.20:45

Så fin blogg du har! Skal prøve å følge deg videre :)

Rændæm!

28.03.2011 kl.21:31

Du har jo en super blogg jo!
Digger den, sånn serr! det er rart den ikke er mere kjennt..! :))

Sofie Adina

28.03.2011 kl.21:57

Haha, kan skjønne at du tror jeg spammer alle med den, men jeg mener det, blogger jeg virkelig liker (som din) legger jeg til på bloglovin! Men før drev jeg å spammet alle med den kommentaren.. Har sluttet med det nå da, og gir de kun til de jeg liker!

Anine photo Kim

28.03.2011 kl.21:59

Sofie Adina: det er koselig å høre :) liker kommentarer som det du ga meg :D tusentakk :)<3

Anine photo Kim

28.03.2011 kl.22:00

Rændæm!: ohh tusen takk :) blir så glad av kommentarer som det :)<3

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits