Ting jeg liker å gjøre
Se alle sammen! Jeg er bare en normal jente!

Hei alle sammen! Jeg tenkte jeg skulle gi dere en oppdatering om ting jeg liker å gjøre på fritiden. Så jeg liker å:

€ Forestille meg at jeg lever i The Matrix. Av og til uten at jeg vet det så hopper jeg rundt omkring og tar salto. Anna, venninnen min, pleier å stirre rart på meg. Og da skjønner jeg at jeg har gjort det igjen. Da pleier vi å gå inn å drikke te, så jeg kan roe meg ned. 

€ Plukke ut alle mine grå hår (for jeg har faktisk mange. Sikkert fordi jeg er asian).Jeg pleier å legge dem i en boks under senga, så når jeg blir gammel skal jeg lage en parykk av dem. Til nå så har jeg 126 hårstrå.

€ Late som  at jeg har unger. Jeg pleier å ta med meg barnevogna med dukka i, og gå tur noen gangen i uken. Gamle damer pleier å se stygt på meg, sikkert fordi de tror jeg er en tenåringsmamma. Men det er jo ikke noe galt i å sikre seg i å bli oldemor, i forskjell til de gamle hurpene som ikke blir noe mer enn bestemor, fordi de fikk unger så seint. Ikke at jeg egentlig har unger da men....

€ Jakte på spøkelser og monstre på rommet mitt. Dette gjør jeg kun på onsdager fordi det er da monstrene under senga er minst sulten. Jeg pleier å tenne talglys, og banke i veggene så de kommer ut, så sitter vi i sofaen og snakker om det som har skjedd siden forrige onsdag. Av og til har vi teselskap også. 

€ Tulleringe folk og si at eg er et romvesen fra Mars. Dette er bare om kvelden når jeg kjeder meg fordi monsteret under senga snorker. Neste dag hvis noen spør meg om hvorfor jeg ringte, sier jeg at det var Anna. Og da får hun skikkelig kjeft. Det er skikkelig artig å se på. Men det er kanskje derfor Anna unngår meg. Det har jeg faktisk ikke tenkt på før nå. Hmm...

Så som du ser, er jeg bare en normal jente med vanlige interesser. Og jeg liker ikke at folk erter meg for hobbyene mine, fordi mamma sier at jeg kommer til å bli noe stort når jeg blir voksen. Så hvis du ikke har noe fint å si kan du fly til Bloksberg på kosteskafte ditt! Men hvis du har noe fint å si så er det bare å kommentere :):) Da blir jeg veldig glad resten av dagen. 

Klem Karen Anine Kim

7 kommentarer

fint bilde :)

spørsmålsrunde på bloggen

Anine photo Kim

22.05.2011 kl.20:57

æ trur æ døvve på mæ

...

22.05.2011 kl.21:00

årets random..

kristin

22.05.2011 kl.21:17

hhahahhahahha

J e s s i c a

22.05.2011 kl.22:34

*svar*

tack så jätte mycket :)

Hans

23.05.2011 kl.15:20

Bli forfatter!
For du skriver brææ! :)

julie paulsen

23.05.2011 kl.16:33

hhaahahaha, fin topp da :D <3

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits