Den ultradramatiske, uberenestående, superfantastiske treningsøkten

Det var en gang en jente som het Anine. Hun var på slanker'n, fordi hun ville ha en fin mage å vise fra til kjæresten sin. Men plutselig en dag, helt ut av det blå, sa moren til Anine: - Anine, idag skal vi spise kebab til middag, og det er bestemt. Anine sukket, og nektet. Hun la seg ned på gulvet og begynte å grine å rive ned ting fra bordet. Moren hennes ble rasende og begynte å stappe kebaben ned i halsen på Anine. Til slutt, lå kebaben nede i magen hennes. Anine var så sliten etter å ha svelget så store biter kebab, så hun sovnet. Hun sov i en time. Så våknet hun av den innebygde vekkerklokka som sa henne at nå var det treningstid. Så Anine syklet, glad og fornøyd, nedover til Elixia. Da hun kom der, kjente hun at kebaben begynte å sige nedover, og det gjorde magen hennes så tung at hun måtte slepe magen etter seg. Det så ganske dumt ut, når hun kom gående med magen på slep. Men Anine prøvde å oppføre seg normalt og jogget, men det var et slit. Hun så ca slik ut: 


Men så fant hun en banan i søppelkassen som var deilig og brun. Anine sa til seg selv: - Hvorfor er det ingen som spiser denne stakkars, hjemløse bananen. Så hun spiste den i et jafs. Da plutselig kom energien tilbake, og Anine skjøt i været, og ut av taket, og begynte å fly over byen. Det så litt slik ut:


Men så ble hun lei av å fly, og bestemte seg for å pakke ned superklærne og forlate Elixia. Så hun skiftet og begynte på sykkelturen hjemover. Men da hadde hun så my energi at det sprutet ut av rompa hennes. Det fungerte som en jetmotor. Hun var faktisk hjemme på 48 sekunder. "Ny rekord", tenkte Anine, og smilte fornøyd. Så gikk hun til sengs og drømte om kjæresten sin, og den flate magen hun hadde. 

5 kommentarer

Lise

14.11.2011 kl.21:51

Så kult innlegg, haha :-)

Karen Anine Kim

14.11.2011 kl.21:59

jævli braa

renate sjøvold

16.11.2011 kl.17:22

hahaha, jævli bra anine! :)

photoah

16.11.2011 kl.22:38

hahahaahah

June

17.11.2011 kl.23:09

hahaha knallbra!

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits