365 days

My converse shoes

Atm sitter jeg ute på en random lekeplass på risvollan :)) bruker nettet til naboon

Dog photoooo
Canon 7D 50mm 1.8 - day 18

I Love SpringCanon 7D 50mm 1.8 - Day 17

Outside looking in

mhm, andre gangen jeg legger ut bildet. Men jeg diggger det =)

Canon 7D 50mm 1.8 - day 16

Mekkemekekmrkemr

Mekker en video elns !!! såe bloggg'sssssCanon 7D 50 mm 1.8♥-day 15

Judging a Girl by Her Shoes

 Canon 7D 50 mm 1.8 ♥ - day 14

r.i.p Winter
Canon 1000 D 50mm 1.8♥ - day 13

spring is nearCanon 7D 50 mm 1.8♥ - day 12

Coffe, Tea? Or Me?

Alle som bor i tr.heim må sjekke ut adressavisa ! Meg og Anna har vært i avisa i dag, på ungdoms spalten :)
Anna hadde sendt inn bildet til en konkurangse. Vinneren skal få et sony kompakt kamera, Og temaet er venskap tror jeg.  

 Canon 7D 50 mm 1.8 - day 11 
 

 

Vårstemmning

Nå begynner det å bli utrolig fint ute :) det har vært knallsol i hele dag. For min del så kan våren komme nå meg en gang. Flere som føler det slik? I allefall så var jeg ute i nesten hele dag. Gikk rundt uten jakke :O sommermoood :D Om ikke lenge kan vi dra ut på fotballbanen og spille og spise is. Hvem liker ikke det. 

Det er litt kipt at det er meldt regnvær i morgen. Det ødelegger hele dagen. blir så trist :( 

Canon 7D 50mm 1.8 - day 10
 

Veien til soundofkim

Denne bloggen her er faktisk over 1 år gammel. Ble lagd 23.januar 2010. Bloggen har vært igjennom noen røffe tider.  Jeg har lagt den ned og tatt den opp flere ganger(slettet innlegg). Den har vært så utorlig mye, alt fra radio blogg - til en ren videoblogg. Radiobloggen gikk rett i dass, fordi det var bare teit egentlig. Videoblogginga var utrolig flaut, så jeg slutta, og sletta alle videoene fra youtube. Det har også vært en ren fotoblogg for ikke så lenge siden, men jeg fant ut at det var litt kjedelig. Dårlig veriasjon osv, ++ jeg hadde ikke inspirasjon til å blogge eller ta bilder.

Grunnen til at jeg ikke sletta bloggen for hver gang jeg ''slutta'' Er fordi navnet er utrolig fengende, iallefall i mene øyne. Tilsammen har jeg hatt 5 blogger, med den jeg har nå.

www.karendragen.blogg.no
www.aninekim.blogg.no
www.lookofkim.blogg.no
www.karendragenkim.blogg.no

Karendragen.blogg.no var den første bloggen. Det var en helt normal blogg om livet mitt. noe som ikke var så gøy. Fordi den var egenltig bare teit og dum og snål og rar. Men navnet var jo baisj kult, så jeg angra litt på at jeg sletta bloggen og ikke innleggene. Så jeg prøvde med på www.karendragenkim.blogg.no for ikke så lenge siden, men det var iallefall teit.

aninekim.blogg.no var også en kjedelig ''om livet mitt'' blogg...
lookofkim.blogg.no var en dårlig erstatning av soundofkim.blogg.no. Og et misslykka forsøk på fotoblogg...

 

canon 7D 50mm1.8 - day 9

 

summer

Veldig uorginalt tema, men jeg klarer nesten ikke vente til sommeren. Det er like før jeg begynne å sniffe solkrem. Det er som om ingenting er bra nå. Alt jeg gjør er å gå rundt å vente på at snøen skal smelte, men drømmene mine gikk i dass da snøstormen kom... Hvorfor skal vintern være så forbaska lang ? Nesten ingen som liker kulde, snø og mørke triste dager... Sommeren derrimot, alle liker vell den ? du kan bade og spise is. Ja det er himmelen det ! Pluss at det er lange dager, lyst helt fram til leggetid kl 2100. Da slipper jeg og være mørk redd. Det er fine saker det. Da blir du som plommen i salaten, som alle paradise hotell sier ♣

 

Bade, sommer kjole, is, fotball, solbriller, longboard, bikini, foto, tæne, grille, solkrem, blå himmel, blomster, shorts.Ikke klag! fant det på facebook. Et bilde jeg la ut for ca 23423 år siden. Har jo ikke andre bilder på pc'n klarte jo å slette de fra harddisken min -.-''

Canon 1000d 18-55mm - day 8

# Longboard

Jeg tror det er skjebnen at jeg fant meg et longboard i går. Prisen på brettet er helt konge bare 1500 kr, og det er nesten ikke brukt. Det ser iallefall ikke brukt ut. Jeg har lett etter longboard veldig lenge nå. Og endelig fant jeg noen i trondheim som tilfeldigvis hadde lagt ut annonse på finn.no.
Når det begynner å gå mot vår, noe jeg trodde for en uke siden. Da kunne vi faktisk se bakken. Nå er det jo full storm, og ikke nok med det. DET SNØR...-.-'' men ja.... når det begynner å gå mot vår, skal jeg prøve brettet og se om jeg vil ha det. Noe som jeg er 99,99% sikker på.

Hvorfor kjøpe akkurat dette longboardet ?

-Framkomstmiddel som ikke forurenser ( ikke at det var det første jeg tenkte på )
- Da slipper jeg ta bussen til byen hver mandag og onsdag(trening)
- Lett å ta med seg på stranda
-Det er lettere å kjøre på enn skateboard
- Du kan sparke fra en gang, så er du rundt ca halve byen 
-Det er kult (aa)
-Det var faktisk akkurat et slikt longboard jeg så etter. Med bilde av en strand på baksiden.
-Grønn er altså yndligs fargen min. Så det passer supert. (hjulene) 
-Høyden er perfekt, den går ca opp til hoftene.
-Det ser ikke brukt ut
-Den er sikkert fin å sitte på hvis det ikke er en benk i nærheten
-Jeg kan bruke det som spisebord
-Vi kan bruke det som poker bord på stranda
- Anna kan sykle så kan jeg henge meg på ( da slipper jeg å bruke krefter! SMART)
-Hvis jeg skal til sandejford trenger jeg ikke ta bussen. Fordi jeg har longboard  :O og det er nesten mulig å stå på longboard overalt i sandejford :O

bildet er tatt fra ; Finn.no 

day 7 

 

Halve livet mitt er slettet

Høres litt dumt ut, men det er faktisk slik jeg føler det. At halve livet mitt er slettet. For en uke siden så klarte jeg selvfølgelig å slette alle bildene på harddisken min. Det vil si ca 50 000 bilder + videoer osv. Det var alt av bilder fra ferier til koselige stunder på skolen. Bilder fra konfismasjon ,bursdager og m.m. Minner jeg aldri får tilbake. + et stort Skole prosjektet som vi har i Kunst og håndtverk ! Videoen om lidenskap. Det jeg hadde gjort var å formater disken(du kan godt si at jeg er dum).  Jeg viste jo ikke hva det betydde, Så jeg trykte på ok knappen. Og vips så klarte jeg å slette halve livet mitt.  Jeg skulle jo bare se på noen bilder, så kom det opp en pop up shit, og der sto det. ''Du må formatere disken hvis du skal se bildene'' utrolig teit. !!!

Så dagen etter dro jeg ned til mamos, for å høre om de kunne fikse det. Men de sa, Hvis du har formatert disken, så er det liten sjangse for at vi kan finne filene dine igjen. Men hvis jeg betalte 300 kr så kunne de prøve å finne filene.  Hvis de fant filene mine måtte jeg betale 1300 kr. TÆIT spørr du meg! Det er utrolig surt å tenke på.Fordi alle de minnene jeg ikke husker så godt, er borte vekkke! Det var de bildene som hjalp meg å huske de minnene jeg ikke husket så godt. Men det var vell en wake up call. Jeg burde kansje ha lagret det på to plasser( DUMMA) Får vell tenke positivt! Jeg får starte så fort jeg kan med å lage nye minner. Ta tonnevis med bilder og videoer. Så fyller det tomrommet i harddisken min (500gb) -.-''''''  Vurderer sterkt en stasjoær harddisk i tillegg. Da blir det jo dobbel backup.

 

Noen minner ligger jo godt bevart i hjertet mitt dåå(dyyypt ass
Bildene gjør det bare lettere å huske.

canon 1000D 50mm 1.8  day 6

Hva gjør livet verdt å leve ?

 


Andy mckee - guitar - drifting

Nå skal jeg skrive en tekst om hva som gjør livet verdt å leve. Og det er jo veldig enkelt. MUSIKK OFC. Det er jo en super grunn til å leve da. Tenk all den tiden vi bruker/hører på musikk, om morgenen, når vi trener, sitter på bussen, i timen på skolen, når vi synger og spiller. Wohoo! jaja overalt nesten.  Har jo mange andre grunner også, familie, venner og sånn som er standar for folk :) såe wish me good luck.  Jeg skal jo også skrive på engelsk FML !

canon 7D 50 mm 1.8  day 5 

 

Bloggene jeg leser

Elliott smith- Twillight

Bloggene jeg leser

- www.bildevilde.com

- www.thegiant.blogg.no

-www.marcusek.blogg.no

-www.carolinemaria.blogg.no

-www.myrmel.blogg.no ( men han blogger kansje en gang i året ) day 4

Noe å se fram til

Noe å glede seg til !

-Morsdag på søndag 13.februar

-Alle Hjerters Dag på mandag 14. februar

-Vinterferie 18. februar

-Påskeferie 18. mars

-sommerferie 23. juni

 


day 3Skole prosjekt

Er på skolen og  filmer og redigerer til prosjektet, som vi har i K & H. Jeg skal lage en film av folk som sier hva lidenskapen deres er, så skal jeg lage masse rare ting ! blablabla..!

 

Gitaren til MathiasCanon 7D 50mm 1.8  - day 2

Longboard

Gleder meg til sommeren. Da skal jeg kjøpe Longboard cruiser.


http://www.youtube.com/watch?v=vZIcbbSUUQQ - day 1

 

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits