Design

Gratis design, Stay Tuned


Canon 7D 50mm 1.8


Ja nå har jeg vurdert gratis design veldig lenge. Og jeg har endelig bestemt meg får å lage et. Har brukt så si halve dagen min på å finne ut hvordan jeg vil ha det. Det er litt likt mitt design..bare litt, men det har:

-Annen Bakgrunn

-Fast Sidebar

-Stilig meny

Og Det er ulovlig å ta bort copyrighten..så hvis du skal bruke designet hadde det vært fetth om du la igjen en kommentar kiiis!

Nytt Design!

 

ENDELIG !!!!Nå har jeg jobbet med dette designet siden kl 6 eller no ??? har hatt pauser da, siden jeg blir så utrolig tong i hodet av å sitte å se på PC skjermen. Men nå er jeg faktisk fornøyd! jeg fikk til fast sidebar OMG !!!  Jeg har altså byttet side på sidemenyen, endret litt på menyen, tittel og overskrift...ja ! ikke så mye da ! men så lenge jeg er fornøyd funker det fiiint! OG SÅN BTW!!! Jeg klarte å miste den derre enden av qutipsen inni øret...Men fikk den ut igjen da..hvis ikek hadde jeg dødd ellernoooo!!

Liker du designet?

Design; Fast Sidebar

Da har jeg mekka ny sidebar. IGJEN!! herregud, føles ut som om jeg aldri blir ferdig med designet. Utrolig iriterende. Eller ikke haha. Men uansett, Dere ser facebook, bloglovin og we heart it merkene. De har jeg tegner på elements 8. Veldig enkelt. Men det som er lit dumt er at det ikke er mouseover på de. Altså, det går ikke ann å trykke på merkene. Men,men det ser i alle fall bra ut ! synes jeg da :)

Nytt Design 2Dette er faktisk design nr 2 i dag. Men nååå, seriøst nå er jeg faktisk ganske fornøyd. Det er et rent design. Og det var ikke så rotete! så nå for det bli god natt altså ♥

Nytt Design !

Nå har jeg mekka nytt design igjen. Jeg har seriøst lite å gjøre skjønnær'u. Men tipper det blir en stund til neste gang .

Nytt Design !!!

Har byttet header, flyttet sidebaren og nytt profilbildeeee !!!
, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits