hverdag

My crib

This is where the real shit happens

 

Videoblogg-Turn


Anna og Anine viser skjulte turnferdigheter ingen har sett før. Videoen er selvfølgelig i HD fordi vi brukte et digitalkamera som er kjøpt i 1912. Vi øver på turnnummer hver Tirsdag og Torsdag. Så til sommeren vil det bli ukentlig oppdatering på turn-fronten. Så stay tuned folks ! This is something you dont wannæ miss. Har bare en ting å si jeg... EPIC Hvis du ikke vet hva det betyr trykk HER

faail ??Ehm ? koss kan det vær 2132 liker, 29 liker ikke når det bare e 304 visninga???

Den ultradramatiske, uberenestående, superfantastiske treningsøkten

Det var en gang en jente som het Anine. Hun var på slanker'n, fordi hun ville ha en fin mage å vise fra til kjæresten sin. Men plutselig en dag, helt ut av det blå, sa moren til Anine: - Anine, idag skal vi spise kebab til middag, og det er bestemt. Anine sukket, og nektet. Hun la seg ned på gulvet og begynte å grine å rive ned ting fra bordet. Moren hennes ble rasende og begynte å stappe kebaben ned i halsen på Anine. Til slutt, lå kebaben nede i magen hennes. Anine var så sliten etter å ha svelget så store biter kebab, så hun sovnet. Hun sov i en time. Så våknet hun av den innebygde vekkerklokka som sa henne at nå var det treningstid. Så Anine syklet, glad og fornøyd, nedover til Elixia. Da hun kom der, kjente hun at kebaben begynte å sige nedover, og det gjorde magen hennes så tung at hun måtte slepe magen etter seg. Det så ganske dumt ut, når hun kom gående med magen på slep. Men Anine prøvde å oppføre seg normalt og jogget, men det var et slit. Hun så ca slik ut: 


Men så fant hun en banan i søppelkassen som var deilig og brun. Anine sa til seg selv: - Hvorfor er det ingen som spiser denne stakkars, hjemløse bananen. Så hun spiste den i et jafs. Da plutselig kom energien tilbake, og Anine skjøt i været, og ut av taket, og begynte å fly over byen. Det så litt slik ut:


Men så ble hun lei av å fly, og bestemte seg for å pakke ned superklærne og forlate Elixia. Så hun skiftet og begynte på sykkelturen hjemover. Men da hadde hun så my energi at det sprutet ut av rompa hennes. Det fungerte som en jetmotor. Hun var faktisk hjemme på 48 sekunder. "Ny rekord", tenkte Anine, og smilte fornøyd. Så gikk hun til sengs og drømte om kjæresten sin, og den flate magen hun hadde. 

Dykkerlappen


*Dette er min fantastiske veninne Anna Aune, hun er awesomerandom*


Gjett hva jeg skal i sommer da !!!! Jeg skal ta Dykkerlappen. hvor fetth blir ikke det !!! da blir jeg jo en ekte sjømann, har egnletig altid hatt lyst til å bli en sjøman. Eller havfrue, eller sjøstjerne... ja.. noe med havet i gjøre (sjøen) wihiii

Stikker innom LONDON en svipp tuuur jeg :)

Det er så syyykt godt å være ferdig med alt eksamens stressss. Og gjett hva !!! i morgen skal jeg og anna til LONDON FTW ! jeg gleder meg som en liten unge! Og Anna har bursdag på lørdag 28 mai ! hvor kult er ikke det 16 år og greiiiiæær! Det blir sykt morroo. Så vi stikker dit i morgen kl 1000 eln drar flyet ! Så skal vi på lion king !! GLEDER MEEEEEGGG ha en fin uke videre. Jeg skal på shopping jeg sådetså

Ting jeg liker å gjøre
Se alle sammen! Jeg er bare en normal jente!

Hei alle sammen! Jeg tenkte jeg skulle gi dere en oppdatering om ting jeg liker å gjøre på fritiden. Så jeg liker å:

€ Forestille meg at jeg lever i The Matrix. Av og til uten at jeg vet det så hopper jeg rundt omkring og tar salto. Anna, venninnen min, pleier å stirre rart på meg. Og da skjønner jeg at jeg har gjort det igjen. Da pleier vi å gå inn å drikke te, så jeg kan roe meg ned. 

€ Plukke ut alle mine grå hår (for jeg har faktisk mange. Sikkert fordi jeg er asian).Jeg pleier å legge dem i en boks under senga, så når jeg blir gammel skal jeg lage en parykk av dem. Til nå så har jeg 126 hårstrå.

€ Late som  at jeg har unger. Jeg pleier å ta med meg barnevogna med dukka i, og gå tur noen gangen i uken. Gamle damer pleier å se stygt på meg, sikkert fordi de tror jeg er en tenåringsmamma. Men det er jo ikke noe galt i å sikre seg i å bli oldemor, i forskjell til de gamle hurpene som ikke blir noe mer enn bestemor, fordi de fikk unger så seint. Ikke at jeg egentlig har unger da men....

€ Jakte på spøkelser og monstre på rommet mitt. Dette gjør jeg kun på onsdager fordi det er da monstrene under senga er minst sulten. Jeg pleier å tenne talglys, og banke i veggene så de kommer ut, så sitter vi i sofaen og snakker om det som har skjedd siden forrige onsdag. Av og til har vi teselskap også. 

€ Tulleringe folk og si at eg er et romvesen fra Mars. Dette er bare om kvelden når jeg kjeder meg fordi monsteret under senga snorker. Neste dag hvis noen spør meg om hvorfor jeg ringte, sier jeg at det var Anna. Og da får hun skikkelig kjeft. Det er skikkelig artig å se på. Men det er kanskje derfor Anna unngår meg. Det har jeg faktisk ikke tenkt på før nå. Hmm...

Så som du ser, er jeg bare en normal jente med vanlige interesser. Og jeg liker ikke at folk erter meg for hobbyene mine, fordi mamma sier at jeg kommer til å bli noe stort når jeg blir voksen. Så hvis du ikke har noe fint å si kan du fly til Bloksberg på kosteskafte ditt! Men hvis du har noe fint å si så er det bare å kommentere :):) Da blir jeg veldig glad resten av dagen. 

Klem Karen Anine Kim

What to do Without photoshoop?????Jeg har verken cs5 eller elements 9...Så jeg er så si fu**t Jeg må liksom bruke elements 4 ! som duger, men egentlig suger. Fordi jeg kan ikke redigere med raw filer!!! så jeg må legge bildene inn på lightroom deretter lagre filen som JPG OG såååå redigere bildet på elements 4 ... desuten blir det ikke like bra =(

Idag spiste jeg 4 gode saftige hamburgere!det var digg mmmmmmmmm :)   DETTE ER KØDD FOLKENS

Kamera eller ikke Kamera !??!Jeg håper virkelig det blir fin vær på 17 mai! Jeg elsker buneaden min, så jeg hvar veldig lyst til å bruke den. Hvis det regner så er det bare ooooork å ta den på. I tillegg må jeg gå rundt med en paraply, ENDA MERE ORK!! Jeg vurderer å ta med kamera, Men vet ikke helt om jeg orker..Det er jo mange fine motiv og sånnn, men jeg har jo crapy linse sååå!!

TA MED KAMERA ELLER IKKE PÅ 17MAI ??

Sometimes, all I want to do is cryHmm Jeg kom opp i Norsk... altså eksamen da.. så nå må jeg ha to eksamensdager.Norsk og NyNorsk. Kan det bli verre. Jeg ville faktisk heller ha matteeksamen. Men aller mest ville jeg ha Engelsk. Men, får tenke positivt. Jeg klarer å fulføre. og jeg må iallefall få en 4 på norsk. Nynorsk kan gå å sdjfsldkjflsdkjfsldkjf. Jeg skal trøstespise kake på B-DAY til BFF'n i dag. Så glemmer jeg sikkert hele eksamens opplegget !!

Butikktips til London? NOEN??

Brae butikken i london ? NOEN!!!=!=!==!?!?!!?

Summer Is My Only Friend

Jeg er utrolig flink til å blogge masse en dag. Hvis jeg er heldig, så kommer jeg på å blogge neste dag. Så dette er vell et sån derre ''I siste liten blogging'' eller hva de kaller det ? Uansett da. Jeg kan mildt si at sommeren har smååålig begynt å komme nå. Kjenner det på hele kroppen når jeg er ute med venner og har det kjempe artig uten å fryse teehee. Btw, i dag fikk jeg prøvd longboardet for første gang. Liksom sån på ordentlig, ikke bare litt fram og tilbake på veien. Men i nedoverbakker ( ikke bratte !!!), bortover og oppover. Det er helt sykt digg ! alle må ha et longboard ! det er verdet !!! 

Eksamen er noe driiiiiiit !

Nå er det ikke lenge igjen altså!!! Fredag 13 mai skal vi få vite hva vi kommer opp i eksamen. herregoood jeg gruer meg og gleder meg til å bli ferdig. Håper virkelig jeg kommer opp i engelsk. Det jeg føler jeg kan gjøre det best på. Så da satser vi på det. Det er heller ikke lenge igjen til Jeg og Anna skal til London. Vi skal dit 26 mai. Det blir rååå arti. I tillegg så fyller anna 16 år den 28 mai. Så det må bli en super tur det!!!!!

Har du Eksamen, isåfall når?Fettt er godt EGENTLIGAltsåå. Jeg er egneltig sunn. Men må jo leve THE SWWWEET LIFE når jeg kan det. Hvis do shønnær. Så lagde meg hamburger i dag, en liten ekstra pluss. Vi fikk nemli avspasering i dag. Utrolig verdet, er så sykt fint vær ute også. Så pluss i margen William. Du er nå kåret til Snilleste lærer. Med verdens tørrestehumor(internt innenfor hoegggen) -Dette var egentlig et veldig random innlegg. (SOM OM DE ANDRE JEG LEGGER UT IKKE ER DET :O) Så jeg tror jeg ståpper( SHIIT SKREIV STOPPER MED ÅÅÅÅ) før blogg.no sletter bloggen min. 

I'm Boling For NEXT TRÆNING

Noen som har noen helt utrolig supereffektive treningsmetoder til armene. Trenger det sjapt. Må bli sterk til neste onsdag. Det er så flaut å ta armhevinger på knærne. Jeg klarer kansje 10 på armene, så må jeg ned på knærne. ahh det er så utrolig flaut. Så hvem som helst HJELP MEGGGG! <3

Ute og cruseee

FAAAAIL! jeg gadd ikke :D

 Skal kjøre longboard til treing !! så hvis du ser ei jente som ikke har helt kontroll så er det meg :)))
Kjøpte det forsesten på lørdag :D 

To School for Cool

Skriveøkten vi hadde i nynorsk i dag GIkk til H.. Tipper jeg får -1 elns. Vi fikk i oppg og lage en tekst om humor. Og hvis det er noe jeg er utrolig flink i, så er det å ordlegge meg. NOT. Jeg valgte å skrive om de derre komikarane som lagde humor ut av alt fra kongefamilien - grupper i samfunnet. Jeg skulle liksom være så pro og skrive en super bra tekst. Men..neidaaaaaaWhat makes you happy?

Jeg bare måååå blogge om kampen. Vi spilte kjempe bra, vant 8-1 mot heimdal på 7'er. Bedre blir det ikke. Vi hadde kjempe fint spill. Det var en fornøyelse å spille denne kampen. Klarer ikke vente til neste 7'er kamp. Det er jo det som er morro å spille. For å være ærlig så liker jeg det mye bedre enn 11'er. Men ikke si noe til trenerne mine daaa. Det er litt dumt at jeg ikke skal spille på søndag. Men shitAUUU. 
Etter mange forsøk på å score, traff jeg til slutt. Herreguuud for en følelse man får når man putter den ballen i mål. Det er så sykt deilig. Haha, folk flest pleier ikke å hoppe å hyle når de scorer, men når jeg har prøve over 283429364 ganger, og putter'n, fy flaaade da hoppa jeg som bare det jeg .. Er så godt å se den ballen trille i mål!♥

JUMP AROUNDpugging pugging pugging, hele dagen... serriøst. nå er det nok. Vi har jo enten prøve eller framføring i hver uke. Herregud daaaaaaaaaaaa..måtte bare få ut litt irritasjon. Hehe, men jeg er egnelitg glad skjønner'uu

Drip Drop Drip Drop

Canon 7D 50mm 1.8


Klarer ikke slutte å tenke på sommeren nå...! bare en ting som er i veien for fantasiene, EKSAMEN. Det ødelegger alt. apropo prøver og sån. Jeg fik 4 på matte tentamen i dag. Jeg var bombe sikker på en 2'er. Så i dag har jeg egentlig bare vært super glad. Det beste med det hele er at jeg får 4 på the final !!! lucky meeee. Men jeg får vel komme meg opp av stolen, er egnelitg ganske fint vær ut. Haha, jeg som klager på vinteren, sitter inne og mekker på bloggen.

 

Morning Sunshine
Canon 7D 50 mm 1.8♥

Vet ikke helt om jeg faktisk er klar for skolen nå. Men men. Alle andre skal på skolen så for vel dra jeg også. Det blir utrolig godt med sommer ferie, da blir alt chill, nullstressss liksom. Tipper det er fleresom føler det slik. Iallefall de som går i 10'ende. Vi som har masse exsamen og prøver. Får de ikke nok grunnlag snart!!!...

 

Friends

 

Canon 7D 50mm 1.8

Det var utrolig flott vær på lesja. Sol og blå himmel. Jeg tror til og med jeg fikk litt farge i ansiktet. Men uansett, det var perfekt bildevær ute. Så vi dro ut den første dagen og tok bilder i bøtter og spann. Det blir vel endal bilder fra lersja på bloggen framover. Men det har vell ikke noe å si, ble faktisk noen blinkskudd. Sola var jo bare helt perfekt, fikk litt sån kvelds sol. Så det ble litt varme bilder. Det er jo det som er finest

 Vi lagde også en video. Eller, vi filmet veldig mye, så bateriet tok kvelden med en gang nesten. Så da kommer det sikkert en hæmma video snart. Vi flimet jo egneltigbare på kødd. Men med den kveldssola må jeg nesten lage en video. Slowmotion og greier, det er ikke no tull!!♥

JEG GIKK EN TUR PÅ

.... STIEN OG SØKTE SKOGENS RO, DA HØRTE JEG FRA LIEN  ANINE SANG KOKO!!

---GODGODKVELD
SKAL SE FILM MED ANNA R  NÅ SÅ BLIR ET SJAPT INNNNLEGG MED WEBKAMERA BILDE. FØRSTE OG SISTE GANG... OBS JEG SKRIVER MED STORE BOKSTAVER. Vi har filmet, og tatt mange bilder....så kooooommer fillm snart, stay tuned bitch....obs mener beach <3

kokokokokokoko


Some say love

Some say love-leAnn Rimes...utrolig fin sang :)

Da stikker jeg til anna, Kansje jeg legger ut noen bilder ;) vi får se.. har bare nett på en plass der sjuh. Og det er i et lite hjørne langt borti kroken borti der :P haha

 

Klisje Bilde I KNØWWW
canon 1000D 18-55mm♥

 

Sunshine in my heart

Guuud mårning sunshine!!!! Jesss vi understreker sunshine. Det er faktisk litt sol i tr.heim nå. Men skal prøve å ikke skrive om været for en gang skyld, teehee!  Såå, Til alle dere Syvsåvere der ute, including myself. Goood morgen ! :) IRONISK!!! jeg spiser god morgen no haha!!! Ment to beee altså!! så ha en fin dag da!!!!!! SKAL SPISE MER JEG NÅ FORDI JEG ER SULTEN....

Viste du at det er 18 Sukkerbiter i hver god morgen youhurt???? 

 Canon 7D 50mm 1.8♥

Skating bebbbee

for en dag ! FOR EN DAG !!!!!!! Nå er det jo kjempe bart ute, sola har smeltet bort all snø på gater og veier, så nå er det skate sesong for alle skatere haha. Ikke at jeg er skater, men må jo varme opp litt før jeg kjøper meg longboard !;) utrolig digg egentlig. være ute og nyte det fine vår været. Sola er en fin ting må jeg si !!♥Canon 7D 50 mm 1.8 ♦

 

" you will rise again"

What...Dagen min ble akkurat enda verre. Fant nettopp ut at det ikke var trening i påskeferien. Det er så mooodkiller!!!! Jeg har gledet meg kjempe mye til trening,åååå! ++ Vi tapte mot byåsen 2-0. Vi spilte en kjempe bra kamp. Hvis de ikke hadde fått den straffen kunne vi iallefall ha klart 1-1....... Men life goes on, Jeg vil ikke være en EMO. Jeg får vel bare ta egentrening i påsken da..

 
Canon 7D 50mm 1.8

Live everyday as a new day of your life

Fine ord ikke sant ? '' Live  everyday as a new day of your life''
Litt klisje å skrive at det er digg med påske!!! men det er faktisk super digg, så det er verdet å være litt klisje i dag. Blir utrolig godt med en ukes pause fra skolen. Det blir et godt avbrekk fra skolææn. Er ferid meg innlevering av Kunst og håndtverk prosjekt, litt forskjellige prøver og alle tentamener ! bare eksamen igjen så er det sommerferie


I påpsken skal jeg  


 Leke i parken

 Spise potet og brus 

 Stå på ski

 Ta masse bilder

 Harrytur til Sverige

 Hytta til Anna

 Og på trening

 

Hva skal du?? 

Canon 7D 50mm 1.8 


byebye winter Hello Summmahhh

Sånn sirka alle byene i Norge har finvær. Men selvfølgelig er tr.heim en av de byene som ikke har finvær i dag. Her er det overskyet og regn. Det er så utrolig kiipt...mn får litt sommerfølelse av å se på alle bloggene som har lagt ut fine sol bilder ! :) blir så glad. Jeg går faktisk med sommer sko inne nå, fordi jeg vil også ha litt sommerfølelse. Kall meg retard eller no, men jeg gjør faktisk det ;)

Kom på at jeg må fortelle en hemlighet. Jeg er altså drit god på snowboard, har vunnet X-games sån 4-5 ganger ellerno. Så når jeg kjører i bakken blir alle sammen helt stum paga min perfeksjon i bakken. Jeg tar 180 halvskru forran og bak eller no. Har funnet på noen trix selv ogsån. Sånderre triks ingen andre kan, bare jeg ;)

Kos dere med det fineværet, alle dere som faktisk har fint vær...

 

Kompaktkameraet til mor funker det !!


OOO happy day!

Nå skal det bli kjempe godt med helg. Like før jeg dør:O neida....Men det er altids godt med helg. Skal slappe av og se på tv hele dagen lang. Så får vi se hva dagen bringer. Hvis det blir fint vær må jeg nesten ta meg en tur ut med kameraet ! :) 

Gledes til søndag, fordi da skal jeg og Anna spille på en konsert i hoeggen(skolen)kom om du vil da :O 

Here Comes The Hotstepper

Hvorfor i all verden skal det blåse så mye da? Kan jo ikke gjøre noe som helst. Bare være inne og se på tv eller no. Kansje jeg burde begynne å skaffe meg en innehobby, siden det er så sykt lite å gjøre ute i det meget skiftende været. Haha, Når jeg begynner på nye ''prosjekter'' Altså innehobbyer så kommer jeg halveis og så gidder jeg ikke å gjøre mere. Det er Anine style ! haha!!!!!!

Jeg kunne jo altids ha lagd en scrapbook. Men problemet er at jeg nesten ikke har noen bilder. Mn vi får se. Kansje det blir en scrapbook med mange koselige bildæær ! :)

 ''all you need is time

Jeg hadde sommermodus for noen dager siden. Men når det regner sidelengs inn i øret ditt så er det back to real life. Det kan jo være alle årstidene på en dag i tr.heim. Det har vært hagl,regn og sol i dag... alle vil ha sommer og sol. Så hvorfor ikke bare la det være sol hele tiden !..?????

Uansett nå er vi ferdig med tentamen og det er helt utrolig ubeskrivelig godt. Jeg føler meg 10 kilo lettere og gladere enn det jeg var under alt stresset. Så nå er alt bare enhjørninger og sommerfugler! Håper sommeren er rett rundt hjørnet fordi jeg er veldig lei av kulde. ++ I mai blir det London tur !!!

 ''privat''

Resultat; vasking av fake converse

Prosjekt 'vasking av sko' Gikk jo helt greit det. Ajax fikk skoene til å se skinnende ut. Okei, kansje ikke skinnende. Men de ble hvitere på tuppen iallefall. Det var jo det som var målet.  Så til alle dere som skal vaske sko. Bruk AJAX. Ajax fjerner flekkene :)

Det jeg gjorde
1. Jeg tok litt vann i vasken (OFC). Deretter helte jeg en kork med ajax i vannet og blandet det godt.
2. Jeg skrubbet og skrubbet til tuppen ble fin og hvit.-
3. satte de til tørk, og ventet til neste dag. 

Du ser at det har blitt hvitere på tuppen. Men bildene var kansje ikke så bra. Men du ser litt forskjell da. 
Og til dere som tror jeg har redigert bort møkka på skoene. Dere tar feil :) 

  

Vasking av fakiiie Converse sko

Nå er det vasking av mine vakkre blodrøde converse sko på G. De var veldig skittene på det hvite partiet. Jeg tviler på at de blir som nye. Men kan iallefall prøve. Det ser ut som det faktisk funker. Btw så er det R-Star sko fra spania til 6 Euro. Halv pris FTW. hohoho Vi får se om dette funker sååå.

Brukte foresten Ajax orginal aka gulvsåpe. Den har altså svane merket og gjør gulvet skinande rent (svenska) Dette her er altså en annmeldelse for alle dere som skal vaske fake converse sko. BRUK AJAX det funker (kansje) SMIL DU HAR GJORT EN GOD DEALBruker dusjen som foto studio ! funker !!!

Kristin mekker på bloggen nå !

Nå er jeg utrolig spent på hva kristin gjør med bloggen min ! :O hun sa hun måtte fikse noe med kommentar tingen på bloggen. Hun sa det var helt sykt irriterende... Så vi får se hva som skjer med bloggen min?

stay tuned

 

Besøk bloggen hennes davelll!!  KRISTIN
 

 

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits