mars 2011

0 Photo

Jeg glemte å lade kameraet i går. Så blir blogging senere i kveld :O 

Foto: Random

Tok en foto blogg dag i dag :)

 

det er rulletrappa på tr.heim torg :) digger det litt :D


'privat


Photo: Anne Lise & Sarangan

Søte :)''privat

Photo;Christine

Et bilde av christine :)''privat

Grenade - A Bruno Mars Cover

 

Helt utrolig bra cover av grenade. Jeg fikk skikkelig sansen for denne låta. Han framfører den på en egen måte, og har en helt utorlig stemme. Veldig bra kontroll :D

enjoi

 

 

til blogg.no

Jeg har noen ting jeg skulle ønske blogg.no kunne ha forbedret seg på. Og det er blant annet en gratis blobb.no app for ipad. Det hadde jo vært supert. Nå som det har kommet kamera på ipad2. 
Man kan nemli ikke dra inn på blogg.no og legge ut et innlegg med bilder, og innlegg uten bilder er kjedelige !

Jeg ønsker også at blogg.no lager en kategorisert toppliste. Da kan folk dra inn på de bloggene som interiserer dem mest. Foreksempel mote blogger, foto blogger osv..  

Så til blogg.no
- Kategoriserte topplister Foreksempel: foto, Mote osv..

-App for Ipad og Iphone hvor man kan legge ut bilder i innlegg.''privat

Kort piano video

Jeg skal lage en sang på piano, Har introen klar. Men aner ikke hva det blir videre. Så håper det bliir den nye hiten i sommer KØDDDA

 

 Veldig ukult at du hører at jeg trykker.. haha

Style

Hun er veldig aktiv på lookbook.nu. Og har kjempe kul og fin stil.
Jeg digger litt sån old fashion style, det er best FTW ♥ www.lookbook.nu

Resultat; vasking av fake converse

Prosjekt 'vasking av sko' Gikk jo helt greit det. Ajax fikk skoene til å se skinnende ut. Okei, kansje ikke skinnende. Men de ble hvitere på tuppen iallefall. Det var jo det som var målet.  Så til alle dere som skal vaske sko. Bruk AJAX. Ajax fjerner flekkene :)

Det jeg gjorde
1. Jeg tok litt vann i vasken (OFC). Deretter helte jeg en kork med ajax i vannet og blandet det godt.
2. Jeg skrubbet og skrubbet til tuppen ble fin og hvit.-
3. satte de til tørk, og ventet til neste dag. 

Du ser at det har blitt hvitere på tuppen. Men bildene var kansje ikke så bra. Men du ser litt forskjell da. 
Og til dere som tror jeg har redigert bort møkka på skoene. Dere tar feil :) 

  

Ahhh ! Tiden går så ''fort''

Nå er jeg egentlig bare lei og sliten. Jeg gjør det samme hver eneste dag. Rett og slett fordi jeg ikke har tid til noe annet. Skolen er stress, fordi vi skal ta sisste 'innspurt'' før VGS. Derfor får vi tonnevis med prøver og prosjekter hver uke. Hva oppår de med det? Jo, de får mange uengasjerte, utolmodige og sure dritt unger som meg. Det var faktisk en periode på Ungdomskolen jeg var ganske engasjert i timene. Jeg fulgte med og var 100% tilstede. Nå er alt bare stress og bla blablablablalblablalbalbla. 

Jo også har jeg trening hver hverdag. Altså man-fre. Noe som også tømmer energi, like mye som skolestress :) Men trening er gøy så skal ikke klage så mye på det. Kickboxing er super gøy. Men!!! fotballen er ikke like gøy som før. Dårlig vær og sånn. Så håper motivasjonen kommer til sommeren, med skandia cup og koselige stunder på ottisbanen :)

Det jeg egneltig skulle fram til, var at tiden egentlig går litt sakte. Jeg gjør jo det samme hver dag. Skole - Trening - PC - Soving. Når jeg er på skolen så venter jeg på friminutt, når jeg er hjemme venter jeg på at treninga skal begynne osv. OG JEG HATER Å VENTE.  skal slutte å klage nå. Har det egneltig ganske bra nå for tiden EGENTLIG


''privat

 

Kickboxing''privat

Sommer kjole

Fant noen fine deler av sommerkjoler på weheartit <3
Inspirasjon ftw <3 
http://weheartit.com/


Blogg.se

Har ikke så mye å gjøre for tiden, så jeg har begynt å se på svenske blogger. Sikkert mange andre som gjør fra før av, bare jeg som er litt treg. Uansett, det var faktisk endel inspirasjon og hente. Noe som er supert for meg. Jeg trenger virkelig inspirasjon. Blogger jo bare om ting som bare jeg forstår. Okei, kansje ikke bare jeg, men boring stuff ! Men det er faktisk ikke min feil, det er den forbaska vinteren som ikke vil gå vekk.

Bloggene dere foto elskere burde sjekke ut !

Anna pettersson - foto og hverdag

Linnèa Gunnarsson - Foto

Lina Flodins - foto

 


''Privat

Vasking av fakiiie Converse sko

Nå er det vasking av mine vakkre blodrøde converse sko på G. De var veldig skittene på det hvite partiet. Jeg tviler på at de blir som nye. Men kan iallefall prøve. Det ser ut som det faktisk funker. Btw så er det R-Star sko fra spania til 6 Euro. Halv pris FTW. hohoho Vi får se om dette funker sååå.

Brukte foresten Ajax orginal aka gulvsåpe. Den har altså svane merket og gjør gulvet skinande rent (svenska) Dette her er altså en annmeldelse for alle dere som skal vaske fake converse sko. BRUK AJAX det funker (kansje) SMIL DU HAR GJORT EN GOD DEALBruker dusjen som foto studio ! funker !!!

Kristin mekker på bloggen nå !

Nå er jeg utrolig spent på hva kristin gjør med bloggen min ! :O hun sa hun måtte fikse noe med kommentar tingen på bloggen. Hun sa det var helt sykt irriterende... Så vi får se hva som skjer med bloggen min?

stay tuned

 

Besøk bloggen hennes davelll!!  KRISTIN
 

 

En gåte på en måte

En liten gåte til de som kjeder seg! den er kjempe vanskelig ! Den er fin å ta ved frokostbordet! Så når du klarer den velter du melkekartongen og hele dagen går i dass :D Havefunn


Såå ! hvem eier sebraen ?

Veien til soundofkim

Denne bloggen her er faktisk over 1 år gammel. Ble lagd 23.januar 2010. Bloggen har vært igjennom noen røffe tider.  Jeg har lagt den ned og tatt den opp flere ganger(slettet innlegg). Den har vært så utorlig mye, alt fra radio blogg - til en ren videoblogg. Radiobloggen gikk rett i dass, fordi det var bare teit egentlig. Videoblogginga var utrolig flaut, så jeg slutta, og sletta alle videoene fra youtube. Det har også vært en ren fotoblogg for ikke så lenge siden, men jeg fant ut at det var litt kjedelig. Dårlig veriasjon osv, ++ jeg hadde ikke inspirasjon til å blogge eller ta bilder.

Grunnen til at jeg ikke sletta bloggen for hver gang jeg ''slutta'' Er fordi navnet er utrolig fengende, iallefall i mene øyne. Tilsammen har jeg hatt 5 blogger, med den jeg har nå.

www.karendragen.blogg.no
www.aninekim.blogg.no
www.lookofkim.blogg.no
www.karendragenkim.blogg.no

Karendragen.blogg.no var den første bloggen. Det var en helt normal blogg om livet mitt. noe som ikke var så gøy. Fordi den var egenltig bare teit og dum og snål og rar. Men navnet var jo baisj kult, så jeg angra litt på at jeg sletta bloggen og ikke innleggene. Så jeg prøvde med på www.karendragenkim.blogg.no for ikke så lenge siden, men det var iallefall teit.

aninekim.blogg.no var også en kjedelig ''om livet mitt'' blogg...
lookofkim.blogg.no var en dårlig erstatning av soundofkim.blogg.no. Og et misslykka forsøk på fotoblogg...

 

canon 7D 50mm1.8 - day 9

 

Longboard Video!

Jeg blir så sykt i sommermodus når jeg ser på videoen her. Og i tillegg så er musikken utrolig chill og høre på <3

Beklager

Det er noe jeg må fortelle. Noe jeg ikke kom på før nå. Og det er at jeg må si unnskyld for alle skrivefeilene. Eller egentlig så er det meningen at det skal være noen feil. Jeg ville bare ikke virke perfekt. Jeg er jo tross alt GUL. Jeg liker å si ordråd istedenfor ordforråd, Lædning istedenfor ledning. Det gir et lite preg over min gulhet!Jeg er nok ikke den typiske asian personen, som får 6 i alle fag. Iallefall ikke i norsk. 
Det var ikke en diss mot alle asian people i Norge! Dere rocker verden!!! Serriøst! dere gjør faktisk det♥

Det har ikke noe å si hvis noen lager en blogg og skriver ned alle skrivefeilene mine. Men tviler sterkt på at noen faktisk gidder å gjøre det. Så det har vel ikke så mye å si? hvis noen dør av å lese det jeg skriver, kan de gå og spise en banan.

Fiskesaus i potetmos NAM♥
liker du gardiner?

summer

Veldig uorginalt tema, men jeg klarer nesten ikke vente til sommeren. Det er like før jeg begynne å sniffe solkrem. Det er som om ingenting er bra nå. Alt jeg gjør er å gå rundt å vente på at snøen skal smelte, men drømmene mine gikk i dass da snøstormen kom... Hvorfor skal vintern være så forbaska lang ? Nesten ingen som liker kulde, snø og mørke triste dager... Sommeren derrimot, alle liker vell den ? du kan bade og spise is. Ja det er himmelen det ! Pluss at det er lange dager, lyst helt fram til leggetid kl 2100. Da slipper jeg og være mørk redd. Det er fine saker det. Da blir du som plommen i salaten, som alle paradise hotell sier ♣

 

Bade, sommer kjole, is, fotball, solbriller, longboard, bikini, foto, tæne, grille, solkrem, blå himmel, blomster, shorts.Ikke klag! fant det på facebook. Et bilde jeg la ut for ca 23423 år siden. Har jo ikke andre bilder på pc'n klarte jo å slette de fra harddisken min -.-''

Canon 1000d 18-55mm - day 8

# Longboard

Jeg tror det er skjebnen at jeg fant meg et longboard i går. Prisen på brettet er helt konge bare 1500 kr, og det er nesten ikke brukt. Det ser iallefall ikke brukt ut. Jeg har lett etter longboard veldig lenge nå. Og endelig fant jeg noen i trondheim som tilfeldigvis hadde lagt ut annonse på finn.no.
Når det begynner å gå mot vår, noe jeg trodde for en uke siden. Da kunne vi faktisk se bakken. Nå er det jo full storm, og ikke nok med det. DET SNØR...-.-'' men ja.... når det begynner å gå mot vår, skal jeg prøve brettet og se om jeg vil ha det. Noe som jeg er 99,99% sikker på.

Hvorfor kjøpe akkurat dette longboardet ?

-Framkomstmiddel som ikke forurenser ( ikke at det var det første jeg tenkte på )
- Da slipper jeg ta bussen til byen hver mandag og onsdag(trening)
- Lett å ta med seg på stranda
-Det er lettere å kjøre på enn skateboard
- Du kan sparke fra en gang, så er du rundt ca halve byen 
-Det er kult (aa)
-Det var faktisk akkurat et slikt longboard jeg så etter. Med bilde av en strand på baksiden.
-Grønn er altså yndligs fargen min. Så det passer supert. (hjulene) 
-Høyden er perfekt, den går ca opp til hoftene.
-Det ser ikke brukt ut
-Den er sikkert fin å sitte på hvis det ikke er en benk i nærheten
-Jeg kan bruke det som spisebord
-Vi kan bruke det som poker bord på stranda
- Anna kan sykle så kan jeg henge meg på ( da slipper jeg å bruke krefter! SMART)
-Hvis jeg skal til sandejford trenger jeg ikke ta bussen. Fordi jeg har longboard  :O og det er nesten mulig å stå på longboard overalt i sandejford :O

bildet er tatt fra ; Finn.no 

day 7 

 

trenger inspo!

Nå som topplisten er proppa full av kjendiser og kødde blogger, så er det ikke mye inspirasjon og hente. Ikke nok med det. De fleste bloggene som er på toppen hadler jo om det samme. Det er jo ikke noe variasjon (ikke at jeg er superflink til å blogge eller no) Det går igjen det samme på alle bloggene. Mote, sminke, dagens outfit, dårlige annmeldelser. Skulle nesten tro blogging var jobben til folk. Og ikke det å ha det gøy med å blogge, skrive om ting du har på hjertet.

Og hvorfor skal alle kjendisene ta over blogg verdenen? De har jo nok av oppmerksomhet på tv, aviser, youtube osv. De blogger jo bare om livet sitt(har ikke lest alle kjendis bloggene, men utifra de jeg har lest).  De kan heller lage seg twitter. Eller de kan lage en ny blogg side for kjendiser. Så kan ''ikke-kjendiser'' være på  blogg.no, og kjendiser være på en egen side! www.kjendisblogg.no ellerno !!!! Vi trenger orginale blogger. Blogg.no burde virkelig lage en toppliste med kategorier. Foreksempel, Foto blogg,  Video blogg, mote blogg, OSV. Det hadde jo truffet midt i blinken for mange. Det tørr jeg vedde på.

 ''privat

 

det er en topp-dagbok pen ♥

Trial Download

Akkurat nå! kl 2304 fant jeg ut at jeg måtte laste ned et videoredigerings prog til i morgen.  Fordi Sony Vegas pro 10 trial'en min har gått ut på ''DATO''(program til 3000 kr eller no ! ?) såe det var veldig bra (ikke at jeg viste hvordan jeg skulle bruke det) Så nå er det adobe premiere pro CS5 videooppleggg på G! Håper jeg klarer å finne ut noe av det.  Slik at jeg kan levere inn en oppgave i K og H, som ikke er helt på tryne. Det er en oppg som skal leveres inn 9 april. Og det funker lite fetth for meg, som sletta hele oppg min!! Men jeg får flime og redigere som en helt. Så blir det så bra/dårlig som det blir! Hvis jeg blir nøgd blir det youtube!!


''privat

foto fot

Hvorfor er alle busssssjåfører så utorlig sure hele tiden. Jeg måtte springe fra dora til byen for å rekke bussen min ,som gikk kl 1940. Fordi 3'er bussen ikke klarte å stoppe. +++ det gikk bare en buss forbi dora.  OOG neste buss gikk om 30 min. DET HADDE JEG IKKE TID TIL. Jeg skal saksøke han kisen,  og få en gratis taxi tur elns.
Foto fail

Failed forsøk på sån vann bilde !!

Image and video hosting by TinyPic

 

 
 

Halve livet mitt er slettet

Høres litt dumt ut, men det er faktisk slik jeg føler det. At halve livet mitt er slettet. For en uke siden så klarte jeg selvfølgelig å slette alle bildene på harddisken min. Det vil si ca 50 000 bilder + videoer osv. Det var alt av bilder fra ferier til koselige stunder på skolen. Bilder fra konfismasjon ,bursdager og m.m. Minner jeg aldri får tilbake. + et stort Skole prosjektet som vi har i Kunst og håndtverk ! Videoen om lidenskap. Det jeg hadde gjort var å formater disken(du kan godt si at jeg er dum).  Jeg viste jo ikke hva det betydde, Så jeg trykte på ok knappen. Og vips så klarte jeg å slette halve livet mitt.  Jeg skulle jo bare se på noen bilder, så kom det opp en pop up shit, og der sto det. ''Du må formatere disken hvis du skal se bildene'' utrolig teit. !!!

Så dagen etter dro jeg ned til mamos, for å høre om de kunne fikse det. Men de sa, Hvis du har formatert disken, så er det liten sjangse for at vi kan finne filene dine igjen. Men hvis jeg betalte 300 kr så kunne de prøve å finne filene.  Hvis de fant filene mine måtte jeg betale 1300 kr. TÆIT spørr du meg! Det er utrolig surt å tenke på.Fordi alle de minnene jeg ikke husker så godt, er borte vekkke! Det var de bildene som hjalp meg å huske de minnene jeg ikke husket så godt. Men det var vell en wake up call. Jeg burde kansje ha lagret det på to plasser( DUMMA) Får vell tenke positivt! Jeg får starte så fort jeg kan med å lage nye minner. Ta tonnevis med bilder og videoer. Så fyller det tomrommet i harddisken min (500gb) -.-''''''  Vurderer sterkt en stasjoær harddisk i tillegg. Da blir det jo dobbel backup.

 

Noen minner ligger jo godt bevart i hjertet mitt dåå(dyyypt ass
Bildene gjør det bare lettere å huske.

canon 1000D 50mm 1.8  day 6

Hjerte!<3

Varme tanker til alle som er og bor i  japan <3

 
Hva gjør livet verdt å leve ?

 


Andy mckee - guitar - drifting

Nå skal jeg skrive en tekst om hva som gjør livet verdt å leve. Og det er jo veldig enkelt. MUSIKK OFC. Det er jo en super grunn til å leve da. Tenk all den tiden vi bruker/hører på musikk, om morgenen, når vi trener, sitter på bussen, i timen på skolen, når vi synger og spiller. Wohoo! jaja overalt nesten.  Har jo mange andre grunner også, familie, venner og sånn som er standar for folk :) såe wish me good luck.  Jeg skal jo også skrive på engelsk FML !

canon 7D 50 mm 1.8  day 5 

 

Photo

Pixie Lott- Use somebody

 

Musikk e jo nesten livet :O

 


''privat

Sommer & Musikk

Julia Sheer - You will never be

 

Nå som snøen har smeltet og man endelig kan se bakken. Så tror jeg de fleste har fått litt vårstemmning !
Og vår= snart sommer og sommer=Musikk !!!


''Privat

Inspo til sang

Because of you- Boyce Avenue

Nå er det sang laging på G!! Jeg og Anna er på god vei til å lage sommerns nye hit.
Med inspirasjon av STALKING. Det er en utrolig fengende og lett rytme. Så det blir nokk en musikkvideo !!

OOG tenk at læreren min er inspirasjon til sang. Hun har en helt syk latter,
Og hun har forskjellig ''rytme'' hver gang hun ler. Så jeg og pia satt i timen og lagde en super fresh rytmesång av latteren til læreren! så.. stay tuned. Kansje det blir youtubematreale ♥


Dette må være det kuleste speil/fjortisbilde jeg har tatt.
Gamelt bilde, brukte mitt gamle 1000D kamæra!
btw; så skal det være skikkelig hvit på sidene. Bare så du veit det

Bokehh

August Rush - Final

 

 


''privat

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits