mai 2011

Longboard <3Et ønske i framtiden !!! det er å dra til utlandet og longboarde hele dagen: MED MANGE LONGBOARDGIRLS. det må bli kjempe chill !!!

Stikker innom LONDON en svipp tuuur jeg :)

Det er så syyykt godt å være ferdig med alt eksamens stressss. Og gjett hva !!! i morgen skal jeg og anna til LONDON FTW ! jeg gleder meg som en liten unge! Og Anna har bursdag på lørdag 28 mai ! hvor kult er ikke det 16 år og greiiiiæær! Det blir sykt morroo. Så vi stikker dit i morgen kl 1000 eln drar flyet ! Så skal vi på lion king !! GLEDER MEEEEEGGG ha en fin uke videre. Jeg skal på shopping jeg sådetså

Ting jeg liker å gjøre
Se alle sammen! Jeg er bare en normal jente!

Hei alle sammen! Jeg tenkte jeg skulle gi dere en oppdatering om ting jeg liker å gjøre på fritiden. Så jeg liker å:

€ Forestille meg at jeg lever i The Matrix. Av og til uten at jeg vet det så hopper jeg rundt omkring og tar salto. Anna, venninnen min, pleier å stirre rart på meg. Og da skjønner jeg at jeg har gjort det igjen. Da pleier vi å gå inn å drikke te, så jeg kan roe meg ned. 

€ Plukke ut alle mine grå hår (for jeg har faktisk mange. Sikkert fordi jeg er asian).Jeg pleier å legge dem i en boks under senga, så når jeg blir gammel skal jeg lage en parykk av dem. Til nå så har jeg 126 hårstrå.

€ Late som  at jeg har unger. Jeg pleier å ta med meg barnevogna med dukka i, og gå tur noen gangen i uken. Gamle damer pleier å se stygt på meg, sikkert fordi de tror jeg er en tenåringsmamma. Men det er jo ikke noe galt i å sikre seg i å bli oldemor, i forskjell til de gamle hurpene som ikke blir noe mer enn bestemor, fordi de fikk unger så seint. Ikke at jeg egentlig har unger da men....

€ Jakte på spøkelser og monstre på rommet mitt. Dette gjør jeg kun på onsdager fordi det er da monstrene under senga er minst sulten. Jeg pleier å tenne talglys, og banke i veggene så de kommer ut, så sitter vi i sofaen og snakker om det som har skjedd siden forrige onsdag. Av og til har vi teselskap også. 

€ Tulleringe folk og si at eg er et romvesen fra Mars. Dette er bare om kvelden når jeg kjeder meg fordi monsteret under senga snorker. Neste dag hvis noen spør meg om hvorfor jeg ringte, sier jeg at det var Anna. Og da får hun skikkelig kjeft. Det er skikkelig artig å se på. Men det er kanskje derfor Anna unngår meg. Det har jeg faktisk ikke tenkt på før nå. Hmm...

Så som du ser, er jeg bare en normal jente med vanlige interesser. Og jeg liker ikke at folk erter meg for hobbyene mine, fordi mamma sier at jeg kommer til å bli noe stort når jeg blir voksen. Så hvis du ikke har noe fint å si kan du fly til Bloksberg på kosteskafte ditt! Men hvis du har noe fint å si så er det bare å kommentere :):) Da blir jeg veldig glad resten av dagen. 

Klem Karen Anine Kim

We heart you <3

Ta en titt innom min We♥It profil da vell! Det er verdens nest mest geniale side etter facebook. Du finner alt der ( av bilder) Det er utrolig mye inspirasjon og hente der! Så hvis du mangler litt inspirasjon, kan du ta en titt på weheartit.com Verdens NEST beste nettside.

The feeling you get when..
.... you cant wait for something

What to do Without photoshoop?????Jeg har verken cs5 eller elements 9...Så jeg er så si fu**t Jeg må liksom bruke elements 4 ! som duger, men egentlig suger. Fordi jeg kan ikke redigere med raw filer!!! så jeg må legge bildene inn på lightroom deretter lagre filen som JPG OG såååå redigere bildet på elements 4 ... desuten blir det ikke like bra =(

Just a pictureCanon 7D 50mm 1.8

Photo: Take a Look in the Mirror


Begynner å bli tomt for nye bilder i fotomappen min. Så stay tuned, skal ta mange bilder SNART ! Gidder ikke ta med kamera i morgen. Det er nemelig meldt regn!

Foto: Julie p in the sunset

Canon 7D 50mm 1.8

Idag spiste jeg 4 gode saftige hamburgere!det var digg mmmmmmmmm :)   DETTE ER KØDD FOLKENS

Foto : Bill & AnineCanon 7D 50mm 1.8♥

Kamera eller ikke Kamera !??!Jeg håper virkelig det blir fin vær på 17 mai! Jeg elsker buneaden min, så jeg hvar veldig lyst til å bruke den. Hvis det regner så er det bare ooooork å ta den på. I tillegg må jeg gå rundt med en paraply, ENDA MERE ORK!! Jeg vurderer å ta med kamera, Men vet ikke helt om jeg orker..Det er jo mange fine motiv og sånnn, men jeg har jo crapy linse sååå!!

TA MED KAMERA ELLER IKKE PÅ 17MAI ??

NAAAAAM KAKE!


 

Har du lyst på KAKE!!??

RETARDED BÆR

Hvis ikke dette er retarded så vet ikke jeg !!

Video: 7D 50mm f/1.8 MontageSlik ser da 50mm 1.8 ut på film... IKKE FULL HD FORDI JEG IKKE SKJØNNER BÆRA (ENDA)

Foto : Ingebrigt

Canon 7D 50mm 1.8

Sometimes, all I want to do is cryHmm Jeg kom opp i Norsk... altså eksamen da.. så nå må jeg ha to eksamensdager.Norsk og NyNorsk. Kan det bli verre. Jeg ville faktisk heller ha matteeksamen. Men aller mest ville jeg ha Engelsk. Men, får tenke positivt. Jeg klarer å fulføre. og jeg må iallefall få en 4 på norsk. Nynorsk kan gå å sdjfsldkjflsdkjfsldkjf. Jeg skal trøstespise kake på B-DAY til BFF'n i dag. Så glemmer jeg sikkert hele eksamens opplegget !!

Foto: Longboard GirlsCanon 450D 55-250mm 
@Anna AuneButikktips til London? NOEN??

Brae butikken i london ? NOEN!!!=!=!==!?!?!!?

Video: Lidenskap Og Glede

Dette er da videoen jeg har filmet og redigert til kunst og håndtverk prosjektet !

Sunset In Your HairTok dette bildet for 3 dager siden eller no ? Utrolig fint vær ute da. Så jeg bare måtte ut i kveldssolen å knipse noen bilder ! :)

Photo Bill og Marius

Foto: black'n YellowCanon 7D 50mm 1.8  Anna Aune bak kamera

Hvis du drikker alkohol burde du lese dette

 

Jeg skal ha mini foredrag i naturfagen i dag. Så jeg ville egnelitg bare skrive litt om det ''temaet'' jeg har. Vi fikk velge hva som helst under helse og livsstil. Så lenge læreren godkjente det. Så jeg valgte å ha om Asian  Flush ( Alcohol flush reaction )  Det var faktisk Pia som leste litt om det fra nami boken. Så jeg følte jeg måtte ta det, siden jeg er faktisk er 50% asiatisk. Jeg skal bare skrive kort om hva det er. Fordi jeg tenker at det faktisk kan være litt nyttig å vite. I alle fall for unge folk som får en allergisk reaksjon på alkohol eller drikker alkohol i det hele tatt. Nyttig og vite uansett. Fordi dette kan føre til alvorlige ting. Hvis du ikke slutter å drikke alkohol, men det er i ekstreme tilfeller.
Tegn på at du har Asian flush er at du:
-begynner å rødme
-hovner opp i ansiktet
-blir kvalm
-oppkast
-svetting på hele kroppen
-hjertebank
-Og i verstefall blødninger i magen, men det er veldig veldig skjeldent.
Det som gjør at du får disse reaksjonene er at du mangler et enzym eller har mindre av det ensymet ( Aldehyd Dehydrogeanse) Det at du mangler det ene enzymet eller har mindre av det enzymet gjør at kroppen ikke klarer å ''forbrenne'' et giftig nedbrytings stoff som kalles ( Acetaldehyd ).Mange tror de er allergiske mot alkohol, og kan finne en behandling for dette. Men det de ikke vet er at det ikke er en alergi. Det er bare det at du får en allergisk reaksjon på alkohol. Det har navnet Asian Flush fordi denne genetiske varianten er mest utbredt i asiatiske land, for det meste Kina, Japan og Korea. ca 50% har denne genetiske varianten. Men det betyr ikke at folk i europa og Afrika ikke kan få Asian Flush.
Det er fult mulig å drikke alkohol, men du må stoppe ved rødming, eller andre reaksjoner. Det beste er om du ikke drikker alkohol i det hele tatt.
Jeg har lest mange innlegg på Lommelegen.no. Jeg prøvde å sammenlikne hva de forskjelige legene sa.  Du kan selv dra inn på lomelegen.no og søke eller legge igjen et spørsmål til legene der. Håper du skjønte noe av det jeg prøvde og fortelle, eller gadd og lese i det hele tatt !! 

 

Summer Is My Only Friend

Jeg er utrolig flink til å blogge masse en dag. Hvis jeg er heldig, så kommer jeg på å blogge neste dag. Så dette er vell et sån derre ''I siste liten blogging'' eller hva de kaller det ? Uansett da. Jeg kan mildt si at sommeren har smååålig begynt å komme nå. Kjenner det på hele kroppen når jeg er ute med venner og har det kjempe artig uten å fryse teehee. Btw, i dag fikk jeg prøvd longboardet for første gang. Liksom sån på ordentlig, ikke bare litt fram og tilbake på veien. Men i nedoverbakker ( ikke bratte !!!), bortover og oppover. Det er helt sykt digg ! alle må ha et longboard ! det er verdet !!! 

Fotokonk Tema VårstemmningTemaet for konkurangsen er vårstemmning.  Jeg deltar med 3 bilder. MAn kan delta helt fram til 20 mai.

http://fotoverden.blogspot.com/2011/04/fotokonkurranse-varstemning.html  

Foto marius Del 3canon 7D 50mm 1.8

Just noticed something pretty cool


My Marius fellooooow

Canon 7D 50mm 1.8

Eksamen er noe driiiiiiit !

Nå er det ikke lenge igjen altså!!! Fredag 13 mai skal vi få vite hva vi kommer opp i eksamen. herregoood jeg gruer meg og gleder meg til å bli ferdig. Håper virkelig jeg kommer opp i engelsk. Det jeg føler jeg kan gjøre det best på. Så da satser vi på det. Det er heller ikke lenge igjen til Jeg og Anna skal til London. Vi skal dit 26 mai. Det blir rååå arti. I tillegg så fyller anna 16 år den 28 mai. Så det må bli en super tur det!!!!!

Har du Eksamen, isåfall når?Foto Marius Del 2

Canon 7D 50mm 1.8

Foto Marius del1


Canon 7D 50mm 1.8

Foto: Skateboard

Var nettopp ute med Marius og tok noen bilder. Han er så kjekk. Så skal ikke så mye til før du får et fint bilde. Wihii.Uansett, Til å være overskyet ute, så var det helt sykt varmt. Trodde jeg skulle dø. Det blåste til og med!!!

Foto: Alone In The Park


Canon 7D 50mm 1.8

Black'n white Beach


Canon 7D 50mm 1.8

Find your Spirit Animalcanon 7D 50mm 1.8

Dilemma delux help meee

 Jeg har ønsket meg vidvinkel linse veldig lenge nå. Så jeg har lest utrolig mye på brukeres erfaringer på foto.no. Utrolig genial side btw. Liker du foto, så brude du sjekke den ut. Men tilbake til temaet. Jeg har hørt at 10-22 mm fra canon er utrolig bra. Og det er en av de beste linsene canon har. Altså med tanke på at det ikke er en fullformat linse. Den skal være ganske stille på Autofokusen, og bildekvaliteten skal være på topp. Sigma linsen har jeg også bare hørt positive ting om. Det er det som gjør det venskelig. Skal jeg kjøpe canons topp linse. Eller gå for sigma sin, som er 2500 kr billigere. Det må jo være en grunn til at canon sin linse er billigere ??

Spotify kan ta å drit sæ utHva er greia med at de har ******** spotify. Kan jo bare høre på en sang 5 ganger elns?Og i tillegg til det så kan man bare høre på musikk i 10 timer. Det er ikke så veldig mye på en måned...Altså, nå vet jeg ikke med dere andre. Men jeg hører på musikk i flere timer om dagen, og da bruker jeg somregel spotify. Men  NEI DA...nå må jeg jo lage et ''busjett'' over spotify forbruket mitt .BAISJ TEIT spørr du miig....Man skal liksom betale 59kr hver måned får å få det slik det var før DVS ubegrenset tid på spotify. Nå må jeg jo begynne å laste ned musikk og bruke youtube igjen. Stress, livet var så mye bedre før dette skjedde.Har ikke spotify lyst til å spre musikkgleden gratis. Hvorfor skal alt koste penger??

 

Summer Come To Me !
Fettt er godt EGENTLIGAltsåå. Jeg er egneltig sunn. Men må jo leve THE SWWWEET LIFE når jeg kan det. Hvis do shønnær. Så lagde meg hamburger i dag, en liten ekstra pluss. Vi fikk nemli avspasering i dag. Utrolig verdet, er så sykt fint vær ute også. Så pluss i margen William. Du er nå kåret til Snilleste lærer. Med verdens tørrestehumor(internt innenfor hoegggen) -Dette var egentlig et veldig random innlegg. (SOM OM DE ANDRE JEG LEGGER UT IKKE ER DET :O) Så jeg tror jeg ståpper( SHIIT SKREIV STOPPER MED ÅÅÅÅ) før blogg.no sletter bloggen min. 

I'm Boling For NEXT TRÆNING

Noen som har noen helt utrolig supereffektive treningsmetoder til armene. Trenger det sjapt. Må bli sterk til neste onsdag. Det er så flaut å ta armhevinger på knærne. Jeg klarer kansje 10 på armene, så må jeg ned på knærne. ahh det er så utrolig flaut. Så hvem som helst HJELP MEGGGG! <3

Ute og cruseee

FAAAAIL! jeg gadd ikke :D

 Skal kjøre longboard til treing !! så hvis du ser ei jente som ikke har helt kontroll så er det meg :)))
Kjøpte det forsesten på lørdag :D 

To School for Cool

Skriveøkten vi hadde i nynorsk i dag GIkk til H.. Tipper jeg får -1 elns. Vi fikk i oppg og lage en tekst om humor. Og hvis det er noe jeg er utrolig flink i, så er det å ordlegge meg. NOT. Jeg valgte å skrive om de derre komikarane som lagde humor ut av alt fra kongefamilien - grupper i samfunnet. Jeg skulle liksom være så pro og skrive en super bra tekst. Men..neidaaaaaaWelcome to HappinessHmmm, Jeg trenger solblender. Som du ser.

Canon 7D 50mm 1.8

Fretex RulerHvem sa at Fretex ikke funker?? DET GJØR DET. Jeg var på fretex med mor på lørdag. Fikk kjøpt meg en mannebukse elns? til 69 kr, klipte den opp og over her ser du resultatet.. herregud sier jeg bare. Mye freshere enn de du får for 59394853 kr på dyre butikker. Skal dit i morgen også. Må finne en bukse som har enda høyere liv. 
Og bare en liten reminder! I morgen er det back to real life again. SKOLE!!!!! yay. 

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits