juli 2011

Photo; my life!


Canon 7D 50mm 1.8

Karsten er flink til å ta bilder han!!

Photo; Nussepuuus
Canon 7D 50mm 1.8
Nusse <3 Begynner å dra litt på åræne nå ja!! nusse har vært i sandefjord så lenge jeg kan huske !!

Gledes til skuleen
Canon 7D 50mm 1.8

kjenner på kroppen at jeg er ganske rastlaaaus, jeg vil starte på skolen igjen NÅ!! gleder meg kjempe mye til MK1 på Cha !! blir festelig å drive med det jeg liker så goodt...Og sån BTW så sykkla jeg rallarvegen for to dager siden haha !! ;) Noe alle må gjøre en gang i livet

Price Tag BEST COVER EVER!

Altså detter må være den beste price tag coveeeeeeeeeret jeg har hørt!! det er fint og kult !!! digger den ! hør den !!BTW; ikke sjokk at den beste covereeen er av to asiatiske jenter da!! (JEG ABONERERERER PÅ DE JEG DA AAAA)

driving, driving in your car


Canon 7D 10-20mm 3.5 sigma
wide-angle is Awesome


Canon 7D 10-20 mm Sigma (låner av hans petter naboen til onkel)

meg og marikken dro ut i skogen og tok bilder!! men så kom vi til en åker :OO da ble vi helt :I (stummmmm) kødda...menemenmenemenm 
har veldig lyst til å kjøpe vidvinkel det er så utrolig kuuult. men er ikke sikker på om jeg skal kjøpe sigma eller canon sin ! 10-22mm. sigma sin er billigere den koster ca 5000kr eller no.. og canon sin linse koster over 6000 såeee vi får se hva jeg har monææy til!  

Longboarding er tingen :)

Canon 7D 50mm 1.8

Har nesten longboarda i hele ettermiddaaaa stolt !! kødda.. men det var gøy da !!! det er så bra og longboarde i SFJ siden det ikke er så mye brosten osv...eller hva FFFF vi har i trondheim!! Såeee

Photo


Canon 7D 50mm 1.8

Whæææ nettert er mye raskere her hjemme til mormor...bruker nettet til naboen SJØØØØØØØØØØØØ...flaaaut at nette hjemme i tr.heim er tregere var egenltig bare det jeg villllle si! :)

Happiness is my drug

Canon 7D 50mm 1.8

Longbording on thaaa æææs
Canon 7D 50mm 1.8

 

Marikken har det morro på longboard!!

Chill'n on the road!

                                                                                    Canon 7D 50mm 1.8

Yessyesss da er jeg i Sændefjooord, der alt er fetth og chilll. KØDDA. men det er faktisk ganske chill her. Jeg fikk longboardaaa på fjellet, altså på dovrefjelllet, det var gøøøy, så har jeg longboarda i sandefjord!! såe dette blir braaaaa

Photo; Sommer Klisjé


Canon 7D 50mm1.8

Føler meg så follower akkurat nå.. legger ut et bilde som er så klisje at jeg dævvvver!!!


Canon EOS 7D
Canon 7D 50mm 1.8

Grattis til odingutt.blogg.no som har skaffet seg 7D. Jeg lover deg !! det blir nesten som et nytt kapittel i levet ditt

Music in my <3Eliza Doolittle - Skinny Genes ( live på VEVO)

Sykt kul sang !! SIGGERDEN<3

Photo; Back In Time


Canon 7D 50mm1.8

ELSKER DET!!! alt som har med gamledager å gjøre!

Lyn og is

no sitt æ å vente på at lynet ska slå ned igjen slik at jeg får et bilde av det :)for da har æ nemlig nokka å blogg om!
men fram til jeg får et bilde av lynet så får dere kose dere med et bilde av denne burgern jeg nettop spiste. 

Photo; Just Like The Old Days
Canon 7D 50mm 1.8

Noen ganger ønsker jeg at jeg levde FØØØR i tiden teehee

Photo; Veske


Canon 7D 50mm 1.8

YESS DA MK VGS!Da ble det MK på cha ! happy day BEACHHH!!!

Photo; Turn


Bildene er tatt med Canon Powershot SD1100 IS altså et kompaktkamera!! så ikke beste kvalitet..! men dette er egentlig et kødde innlegg sååå :) have funn beach!!

Photography


canon 7D 50mm 1.8
har lagt det ut før !

Summer in the air


Canon 7D 50mm 1.8

Nå begynner sommerfølelsen å komme. soling, vannmelon og herlig musikk på værandaen er ikke feil! Gleder meg til sandefjord nå ! :) håper de sparer litt finvær til meg :)


Photo; I'll take whatever I get


Canon 7D 70-200mm 2.8

Jeg tipper disse tiggerne som går rundt i byen og plukker søppel, kunne ha gjort hva som helst for å ha et liv som vi har. Et liv der vi ikke ternger å tigge for penger, lete i søppla etter tomflasker og mat.  Tok dette bildet sammen med odin ( trykk) som du sikkert ser er det litt uklart, men det er meningen! fordi jeg tok bildet gjennnnnnom et vindu!!Mitt Favoritt Bilde!


Canon 7D 50mm 1.8

 

Jeg digger dette bildet !! ahhhh LLLOOOVE

Photo; Skating 2
Canon 7D 50mm 1.8

Put Your Hand In My Hand


Canon 7D 50mm 1.8

Dette er handa til kjære Emil gutt, verdens vakreste unge! 

Sunshine in my hair 2
Canon 7D 50mm 1.8

Jeg ser jo bare helt mongo ut her ! men digger stemninga og plaseringa i bildet ! råkuuuuult. Creds til julie P som tok dette bildet :)

Gratis Design #1
Dette Gratis designet finner du HER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://kimdesign.blogg.no/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://kimdesign.blogg.no/

Gratis design, Stay Tuned


Canon 7D 50mm 1.8


Ja nå har jeg vurdert gratis design veldig lenge. Og jeg har endelig bestemt meg får å lage et. Har brukt så si halve dagen min på å finne ut hvordan jeg vil ha det. Det er litt likt mitt design..bare litt, men det har:

-Annen Bakgrunn

-Fast Sidebar

-Stilig meny

Og Det er ulovlig å ta bort copyrighten..så hvis du skal bruke designet hadde det vært fetth om du la igjen en kommentar kiiis!

SUN COMES UP
Canon 7D 50mm 1.8

I play my music
Canon 7D 50mm 1.8

 

Gatemote

Canon 7D 50mm 1.8

Julie P har utrolig fin stil! digger den! litt kattaISH

Sunshine in your hair
Canon 7D 50mm 1.8

I'll bring you flowers

Canon 7D 50 mm 1.8

Canon EOS 550D


Canon 7D 50mm 1.8

Legger Fotballskoene på hylla !!

Ja da va skandia over da. Også mine siste dager på fotballbanen. Nå skal jeg legge fotballskoene på hylla. Kanskje jeg gjør comeback om 20 år....kødda ! Men i så fall starter jeg på et vennelag eller no, men det blir noen år til tror jeg. Det har vært utrolig gøy å spille fotball, på både ottis, Nardo og Utleira. 5 fantastiske år med fotball som jeg aldri vil glemme!! Tror jeg må grine litt :( ♥ Haha Men uansett så tror jeg at jeg vil spille fotball ute med venner osv! Kommer ikke til å slutte å trikse med ballen, det er jo det artigeste med fotball, haha. Da slipper jeg å springe! KØDDA.. Men jeg har ikke verdens beste kondis, så kanskje best for meg at jeg slutter nå :D

Photo; Hunden Rossi

Canon 7D 50mm 1.8

Tok bare et random bilde fra Bloggbilder mappa mi! Redigerer bilder i hytt og pine...så jeg er egenltig ikke helt sikker på hva jeg har innpå der !

Nytt Design!

 

ENDELIG !!!!Nå har jeg jobbet med dette designet siden kl 6 eller no ??? har hatt pauser da, siden jeg blir så utrolig tong i hodet av å sitte å se på PC skjermen. Men nå er jeg faktisk fornøyd! jeg fikk til fast sidebar OMG !!!  Jeg har altså byttet side på sidemenyen, endret litt på menyen, tittel og overskrift...ja ! ikke så mye da ! men så lenge jeg er fornøyd funker det fiiint! OG SÅN BTW!!! Jeg klarte å miste den derre enden av qutipsen inni øret...Men fikk den ut igjen da..hvis ikek hadde jeg dødd ellernoooo!!

Liker du designet?

Let's start from here


Canon 7D 70-200mm 2.8 ( odingutt.blogg.no SIN linse!!!)
Jeg ser for meg at sorgenfri kan være starten på et ''nytt'' liv for mange av de som selger det. 

Vi har glede av forskjellige ting i livet. Noen får glede av store ting, andre får glede av småe ting. Men det er kansje ikke altid de store tingene man husker best, er det?!

, Trondheim

Foto BLOGG

bloglovin
hits